L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 12 de juny del 2020

El CETV obri la Font de la Sangonera, taponada per alguna gent irresponsable


Irresponsables i amb ganes de fer mal sempre en trobarem, fins i tot dalt de les muntanyes i en paratges llunyans, com han pogut comprovar els membres del CETV que, dins de la represa d'algunes activitats dins de la Fase 2 de desescalada, feien una activitat senderística a la Muntanya de les Creus.

Per un altre costat, com té per costum el CETV, comprovaven l'estat de les sendes i també si calia alguna actuació en els senders després de mesos de confinament i de pluges. La sorpresa ha estat en arribar al paratge del Pla de la Sangonera, on es troba la font del mateix nom i que han vist, com alguns desaprensius havien taponat l'eixida de l'aigua, deixant sense aigua la basseta que l'arreplega. Amb això, segons el CETV, l'aigua de la font ha de buscar altres eixides per la muntanya, o bé es perd o es fa malbé.

Seguim com sempre amb els actes irresponsables de la gent, que nomes vol fer mal. Els membres del CETV han procedit a deixar la font en les seus condicions normals, de manera que els senderistes que practiquen aquest esport per la Muntanya de les Creus puguen tindre, com és tradicional, un punt de proveïment a una alçada sobre els 450 metres.