L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 10 de juny del 2020

Quatre empreses han presentat oferta econòmica en el concurs públic de canvi de gespa del Camp de Futbol



L’Ajuntament de Tavernes ha obert els sobres de les ofertes econòmiques presentades per les empreses que estan interessades a executar el canvi de gespa del Camp Municipal d'Esports. L'acte d'apertura de sobres, amb les corresponents ofertes, va tindre lloc fa uns dies a l'Ajuntament i ja està publicat en la Plataforma de Contractació del Sector Públic (PCSP). Recordem que l'Ajuntament va licitar l'obra per un import màxim de 185.216 euros sense impostos (224.111 euros amb iVA).

La Mesa de Contractació va donar com a vàlides les propostes de les 4 empreses que s'han presentat al concurs públic denominat “Substitució i manteniment de la gespa artificial del camp de futbol municipal de Tavernes de la Valldigna" i que segons la PCSP són

-URBAN GLOBAL 2018, S.L.
-FIELDTURF POLIGRAS, S.A.
-OBRAS Y PAVIMENTOS ESPECIALES, S.A.
-GARDEN TONA, S.L.


Urban Clobal 2018 Sl ha presentat com a oferta econòmica per la instal·lació 153.101 euros, amb un manteniment del camp por 4 anys per valor de 6.000 euros i com a millora per la compra de la gespa vella ofereix 3.418 euros.

Fieldturf Poligras SA, l’oferta econòmica d’instal·lació és 160.244 euros, el manteniment durant 4 anys per valor de 2.400 euros i ofereix per la compra de la gespa vella 13.674 euros.

Obras y Pavimentos Especiales SA ha fet una oferta d’instal·lació de 172.214 euros, el manteniment durant 4 anys per valor de 1.800 euros i ofereix 11.800 euros com a valor de la gespa vella.

Garten Tona SL ha realitzat una oferta d’instal·lació per valor de 170.270 euros, no ha presentat oferta pel manteniment i asigna 5.815 euros per la gespa vella.

Les ofertes, així com altres paràmetres que constaven en la licitació (tipus de fibra, qualitat, l'ús de maquinaria per recuperar el rotllo sense talls, maquinària per separar arena del cautxú o un estudi del camp amb el desgast, etc) han de ser valorats i puntuats pels tècnics municipals per determinar a quina empresa se li adjudicarà l'obra.

El temps d’execució de l’obra s’ha marcat en un mes, sempre amb l’objectiu de tindre el camp completament acabat aquest estiu i iniciar la pròxima temporada amb una gespa nova i un camp en perfectes condicions per a la pràctica del denominat “esport rei”.