L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 de juny del 2020

L'organització d'Iboga Summer Festival anuncia l'ajornament de l'esdeveniment fins el 2021


L'organització del festival "Iboga Summer" que se celebra cada estiu a Tavernes des de fa uns anys el mes de juliol, ha informat que l'edició d'enguany s'ajorna a l'estiu del 2021 per les restriccions imposades davant la pandèmia i davant la necessitat d'evitar contagis Covid-19.

La direcció del festival he emés un comunicat on informa d'aquesta circumstància de l'ajornament fins el 2021 i alhora informa que hi ha dos punts clau que han fet impossible poder desenvolupar un festival d'aquestes característiques: "mantindre la distància 1,5 metres i evitar grans aglomeracions de participants i assistents.

Us oferim (traduït) el comunicat sencer:

Benvolguts iboguer/es:

Avui duem la notícia que tots esperàvem però que ningú no volíem rebre: Iboga Summer Festival 8.0 s'ajorna.

En els últims dies hem vist com les autoritats sanitàries regulaven la nostra “nova normalitat” de manera indefinida amb 2 punts clau per al sector esdeveniments: 1,5m de distància i prohibició d'aglomeracions.

Lamentablement, aquests factors i l'enorme responsabilitat sanitària que comporta una reunió d'aquestes característiques, fan que siga inviable celebrar el nostre esdeveniment conforme el féiem. Per això, ens veiem obligats a prendre aquesta decisió que, sense cap dubte, és la més difícil que hem hagut de prendre fins avui perquè com estàveu comprovat per la nostra comunicació, aquesta edició prometia ser la més èpica fins hui tant per selecció artística com per d'altres coses que encara no havien sigut revelades.

Així doncs, Iboga Summer Festival tornarà el 21, 22, 23 i 24 de juliol de 2021 i, com sempre, us rebrem a tots amb els braços oberts, però amb més ganes i il·lusió que mai.

El cartell anunciat hui dia es manté al 100% i molt prompte començarem a afegir nous noms que passaran a formar part de la més èpica i esperada edició de Iboga Summer Festival.

Com ja esmentem en el nostre comunicat anterior, els abonaments adquirits per a 2020 seran vàlids i transferits de manera automàtica per a 2021. Us recordem que tots els que mantingueu la vostra entrada tindreu una sèrie d'importants beneficis com a mostra d'agraïment al vostre suport perquè puguem seguir avant. Aquests són:

• 5 euros de regal que s'afegiran de manera automàtica a la teua polsera.
• 1 codi descompte del 20% en la compra anticipada de Iboga Summer Festival 2021, perquè t'acompanye qui tu vulgues. T'enviarem el codi de descompte al teu e-mail.
• Prioritat per a comprar les primeres entrades a preu de llançament de Iboga Summer Festival 2022.

No obstant això, entenem que davant una situació difícil com aquesta no tots pugueu mantindre el vostre abonament, així que des dàvui habilitem el canvi de nom gratuït i des d'el pròxim dia 6 de juliol i durant 14 dies podreu sol·licitar en la nostra web la devolució de l'import (menys despeses de gestió) del vostre abonament.

De tota manera, si la situació ho permet, no haurem d'esperar fins a l'estiu de 2021 per a tornar a veure'ns. Perquè no se'ns faça tan llarga l'espera i si la situació ho permet, tan prompte siga possible anunciarem la primera cita iboguera post pandèmia en la qual el retrobament i la màgia seran els protagonistes d'una vetlada inoblidable.

Com sempre, mantindrem actives les nostres habituals vies de contacte per a informar-vos i atendre tots els vostres dubtes i necessitats de forma personalitzada. També, tractarem d'amenitzar-vos el dia a dia amb el ritme i tarannà que ens caracteritza.

Molt d'ànim especialment a tots els que esteu passant per moments difícils.