L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 13 de juny del 2020

El taller de jardineria i forestal "Et Formem" actua en els ullals Gran i de les Penyetes


L’alumnat de l’especialitat de forestal del Taller "Et Formem" ha estat actuant en la zona de l’Ullal Gran i l'Ullal de les Penyetes amb la realització de tasques de neteja, manteniment i condicionament de paratge, després del temps sense activitat motivada per la pandèmia.

Els treballs realitzats han consistit principalment en la neteja del paratge, agranant i arreplegant totes les fulles acumulades els darrers mesos, l'eliminació de les males herbes, un desbrossament general i la poda d'arbres i altres elements arboris del paratge.

També s'ha aprofitat la tasca per a efectuar una desinfecció general de la zona de pícnic, usant una dissolució de lleixiu.



Les pluges que hem gaudit al llarg de l'hivern i la primavera han  servit perquè el paratge dels ullals recupere la seua vegetació i també la lamina d'aigua que ara mateix presenta un bon nivell.


Recordem que aquest paratge natural està inclós dins del Sender Blau "La Ruta dels Senders" i la mateixa Diputació tenia previst previst executar un conjunt de millores per a gaudi dels usuaris, però cal pensar que la pandèmia haurà endarrerit l'execució.