L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 10 de juny del 2020

L'Ajuntament, amb consens de tots els grups, suspén les activitats de la Nit de Sant Joan


L'ajuntament de Tavernes, amb el consens de tots els grups que formen la corporació municipal, ha decidit prohibir la crema de fogueres la nit del pròxim 23 de juny (Nit de Sant Joan), així com també les aglomeracions que no respecten el Reial Decret Llei 21/2020, de 9 de juny, de mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per a fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 i les normes de l’autoritat sanitària.

El ban de l'alcalde, Sergi Gonzàlez, recorda com és habitual la gran afluència de persones en la celebració de la nit de Sant Joan i, per tant, aquest fet i per prevenció sanitària, prudència i consideració amb els professionals sanitaris, aconsella prohibir la crema de fogueres i acumulació de persones en l’arena.



L'ajuntament informa també que implantarà un dispositiu policial reforçat per tal de garantir la seguretat de les persones i l'acompliment d'aquesta normativa. L'Ajuntament apel·la a la responsabilitat i civisme de la ciutadania per minimitzar l'expansió del virus al màxim possible.


Amb aquesta mesura, l'Ajuntament de Tavernes segueix la decisió presa per altres Ajuntaments costaners, cas per exemple el del cap i casal València, que ja va anunciar fa uns dies la prohibició dels actes de la Nit de Sant Joan.

Segons el web municipal