L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 de juny del 2020

La regidoria de Turisme ofereix els dissabtes de juliol i agost un taller de "Contacontes"


La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Tavernes ha programat per aquest estiu l'activitat d'entreteniment per als xiquets i xiquetes denominada "Conta'm un conte", a realitzar tots els dissabtes de juliol i agost en l'Escoleta de la platja de la Goleta.

La regidora Anna Bellver, de Compromís, ha remarcat que "els contes són un element important en l'educació dels menuts, ofereixen moltes possibilitats educatives i formatives, des de treballar les seus pròpies emocions, fins a ajudar-los a crear hàbits de comportament en igualtat, la valoració del medi ambient i del reciclatge, de l'amistat i sobre tot, una educació en valors no sexistes, on es done importància a l'amistat i la pròpia superació".


En acabar cada conte, els xiquets i xiquetes podran participar en un taller de manualitats sobre la temàtica del conte com a mitja de reforç dels valors que transmet cada conte.

Les places són limitades limitades. Inscripcions i més informació al telèfon  96 288 52 64 Turistinfo