L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 16 de juny del 2020

PLENARI DE JUNY 2020: El consistori aprova una bonificació del 100% als vehicles històrics


El plenari de Tavernes, a proposta de l’alcalde Sergi González i com a responsable de la Hisenda Municipal, Sergi Gonzalez, va aprovar anit una modificació de l’Ordenança Fiscal reguladora de l‘Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica. Aquesta modificació que s’aplicarà a partir del 2021 implica una bonificació del 100% de l’impost per als denominats vehicles històrics i també  per a les motos i motocicletes de més de 25 anys.

L’alcalde Sergi Gonzàlez s’havia compromés a revisar l’impost amb els membres de l’associació de vehicles històrics de Tavernes i ha complet la seua promesa promovent una bonificació del 100% de la quota de l’impost en els vehicles qualificats com a històrics, que anit aprovava per majoria el consistori, moment que arreplega la fotografia superior.

A més dels vehicles històrics, es bonifica amb el 100% l’impost per a motos i motocicletes amb una antiguitat superior als 25 anys, comptats des del moment de la fabricació o, si no es coneguda, de la primera matriculació o en defecte de la data en que es deixa de fabricar el vehicle.

La resta de vehicles que ja comptaven amb la bonificació (vehicles oficials, ambulàncies, persones de mobilitat reduïda…) no modifica la seua situació.

La bonificació té caràcter petitori, per la qual cosa els propietaris de vehicles han de sol·licitar-ne l’aplicació abans del 31 de desembre perquè tinga efecte  ja l’any que ve.