L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 30 de juny del 2020

"Taller d'Activitat Motora i Envelliment Actiu per a la gent gran" aquest estiu: Dia 1 i dia 2 de juliol les preinscripcions

La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament ha organitzat per aquest estiu els tallers "Activitat Motora i Envelliment Actiu per a la gent gran" a celebrar en les pistes municipals de padel ubicades enfront de la Residència Solimar. Els interessats sàpiguen que demà dimecres, dia 1, i dijous dia 2 es pot efectuar la preinscripció. Tota la informació està al cartell que obri la notícia.

La regidora responsable, Noe Alberola, de Compromís ha confirmat les característiques de l'activitat que enguany, i per motiu de la pandèmia de la Covid-19, presenta característiques especials. "Els grups són reduïts, de persones majors de 60 anys i que poden preinscriure's el dia 1 i 2 de juliol. La participació en les activitats és limitada per tal d'assegurar unes condicions d’higiene,  seguretat i garantia d'exercir l'activitat sense riscos. De fet, hem hagut d'esperar a les recomanacions i normes de Sanitat abans d'anunciar els tallers".

La regidora ha remarcat que "un any més i des de la regidoria de Serveis Socials apostem perquè els nostres majors tinguen el seu espai on poder exercitar la seua part motora, en grups reduïts per estar dirigit a persones de risc, però que desenvoluparem amb les màximes mesures higièniques".

Les pistes de pàdel han estat habilitades amb dues lones, una superior i una lateral, per donar ombra i fer un espai més personal mentre l'encarregat-monitor de l'activitat serà qui disposara de la clau de la porta per controlar l'aforament i nombre d’assistents.

Els dies i horaris de les activitats es poden consultar en el cartell que obri aquesta noticia.