L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 14 de juny del 2020

REPORTATGE FOTOGRÀFIC: Estat del vial a 15 dies d'acabament del mes de juny


La setmana passada ens preguntàvem si estaria acabat el vial perimetral el dia 1 de juliol. És la previsió contemplada en l’execució del projecte, que a l'estiu estiga operatiu. I després els problemes de DANA i confinament, sembla ser que la cosa va per bon camí, i per aconseguir-ho se sumen més esforços, com és el cas que veiem ahir de treballar el dissabte.

Ahir dissabte la maquinària que compacte la sorra i grava per on circularan els vehicles treballaven sense treva. Tot apunta a que estarà acabat, amb la qual cosa després dels dos mesos de paralització a l'estiu, les obres podran reemprendre's am tota la reurbanització del carrer Blasco Ibáñez.

Falten dues setmanes per al juliol, i com podeu comprovar en les fotografies, la cosa va avançada: les voreres, els carrers, els llocs dels fanals.. tot allò que serà previ a la tasca final, l'asfaltatge, presenta bona vista.

No escrivim més. Les fotografies ja parlen per elles. Només recordar-vos que per davall el vial està enterrat el col·lector i nomes algunes trapes ens recorden i parlen de la seua existència, tot i el gran paper que està cridat a fer.