L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 29 de juny del 2020

Fase final per al vial perimetral: avui comença l'asfaltatge que implica el final de les obres

Entrem ja en la fase final, la que ha de ser la setmana definitiva d’acabament de les obres del vial perimetral, que és l’obra que ara es visibilitza, però no hem d’oblidar que davall del vial hi ha soterrat un gran col·lector general que arreplegarà les aigües pluvials d’una gran zona urbana de la platja.

Els treballs van començar el mes d’abril del 2019, després d’anys de gestió on el govern de Compromís  va haver de canviar el projecte bàsic per un molt millorat, que comprén la reurbanització de Blasco Ibáñez i els carrers adjacents.

El govern actual va haver d’aconseguir els permisos i autorització de Costes i de Confederació per abocar les aigües a la mar i, com que no hi havia preparat cap expedient del govern anterior per aconseguir els terrenys, al final   es va resoldre gràcies a una modificació de la Lotup que facilita terrenys per executar obra pública a qualsevol localitat valenciana, impulsada en les Corts Valencianes per l’anterior lcalde valler i diputat autonòmic, Jordi Joan.


Les previsions eren tindre acabat el vial perimetral i ser completament operatiu a principi de juliol, i tal com es veien ahir els obres, en les quals es continuava treballant tot i ser dissabte, pensem s’acompliran les previsions: demà dilluns està previst iniciar l’asfaltatge de la via, en alguns trams ja s’hi pot veure la primera capa d’imprimació.

Com veieu en les fotografies, tot està ja prest: voreres, vorades, els fanals en el seu lloc per enllumenar la nit i un vial que serà de dues direccions i on hi ha grans espais a les vores per aparcament de vehicles.  

 Carrer en el sector 19 perquè el vial siga operatiu

Tal com vam informar, temps arrere es van iniciar unes obres d’obertura de carrer en el Sector 19 per servir de connexió del vial perimetral amb el carrer Blasco Ibáñez i amb el carrer que, travessa el sector 12 fins el Camí Marenys.

El carrer, d’un centenar de metres, té com a objectiu aconseguir que el vial siga operatiu.  Els vehicles que arriben a l’encreuament  tindran com a opció o bé, seguir per aquest nou carrer i continuar per Blasco Ibáñez fins a la Goleta, o girar cap al Sector 12 fins el Camí Marenys.