L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 27 de juny del 2020

Ninguna de les 4 poblacions de la Valldigna ha tingut contagis de la Covid-19 en la present setmana.


Tavernes no es troba entre els 17 municipis del País Valencià que han sumat casos de la Covid-19 des del principi de la present setmana, tal com es pot comprovar en la darrera actualització de les dades que ha fet públiques la Conselleria de Sanitat.

En la mateixa situació, 0 infectats en la present setmana, es troben les demés localitats de la Valldigna: cap nou infectat a Barx, Benifairó i Simat.

Al llistat de pobles afectats publicades en la premsa apareixia el nom de Tavernes, sense més, cosa que va generar alguna confusió, però per sort no es referia a la nostra ciutat, sinó a Tavernes Blanques, que fins i tot apareixia en dos casos la passada setmana. Per tant podem estar tranquils, almenys per ara no hi ha cap cas, però això no ens ha de donar cap motiu per baixar la guàrdia, com se sol dir.


Entre les localitats que han presentat casos nous d’infecció hi ha Alacant, Elda i Novelda (província d’Alacant); Castelló de la Plana,  Borriana i Vinaròs (província de Castelló); València, Albal, Albalat dels Sorells, Algemesí, Ayora, Cofrentes, Foios, la Pobla de Farnals,  Rafelbunyol, Requena i Tavernes Blanques (província de València).