L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 17 de juny del 2020

La vallera Carme Meló Escrihuela és la nova directora del Centre Internacional de la UV a Gandia



La vallera Carme Meló Escrihuela (Tavernes, 1979) és la recent anomenada directora del Centre Internacional de la Universitat de València a Gandia.

Carme Meló és Llicenciada en Dret per la Universitat de València i Doctora a Ciències Polítiques per la Universitat de Keele. L'any 2005 obtenia el DEA en Drets Humans en la Universitat de Salamanca. L'any  2006 va iniciar la seua especialització en pensament polític ambiental  al Research Institute for Law, Politics and Justice de la Keele University (Gran Bretanya) on va completar el  doctorat en 2011 amb la tesi "Promoting ecological citizenship: the state, civil society and the green public sphere", dirigida per Andrew Dobson.

La vallera ha estat investigadora a l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local en el marc del Programa VALi+d per a Investigadors/as en fase postdoctoral de la Generalitat Valenciana i ha impartit classes als Països Baixos, en el Màster en Filosofia en la Universitat Radboud de Nimega i a Corea del Sud, en el Màster en Desenvolupament Sostenible organitzat conjuntament per la Universitat Hankuk de Seül i la Universitat per a la Pau de Nacions Unides. L'any 2015 es va incorporar al Departament de Geografia.

Carme Meló ha estat efectuant treballs d'investigació a l'Institut d'Investigacions en Humanitats i Ciències Socials de la Universitat Nacional de la Plata, en la School of Management, Radboud University, en la Faculty of Chemistry, Biology and Geography, West University of Timisoara i en la School of Social, Political and Global Studies, Keele University.

Aquestes estades li han permés una gran formació en el camp de la teoria política ecològica i la política ambiental. Darrerament, els seus treballs s'han centrat en l'estudi dels conflictes ambientals, la relació entre ciutat i sostenibilitat i en l'anàlisi de les polítiques públiques i pràctiques socials amb impacte en el sistema agroalimentari.

Fotografia i text de la fitxa personal de la UV