L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 16 de juny del 2020

"Alcem el teló" un taller de teatre familiar per a les vesprades dels dimecres els mesos de juliol i agost


L'Ajuntament de Tavernes ha programat a través de la Regidoria de Turisme que dirigeix la regidora Anna Bellver, de Compromís, l'activitat denominada: "Alcem el teló" enfocat a entretenir als menuts de la casa i fomentar la Cultura entre tota la família.

El taller s'ha programat per a tots els dimecres de juliol i agost, de 19 a 20 hores en l'Escoleta de la platja de la Goleta. Cal indicar que al final de cada taller, hi haurà una pràctica interpretativa, de poca durada i caràcter individual.

La regidora Anna Bellver, de Compromís

La regidora Anna Bellver ha explicat que "el taller "Alcem el Teló" s'ha programat sobre la premissa de ser una activitat lúdica, d'iniciació a les arts escèniques per a tota la família, per a això s'ha adaptat a les edats dels assistents, i volem que siga motivador. En sessions d'una hora es realitzaran activitats de veu i distensió i s'aprendran les tècniques bàsiques quan a saber usar el cos i els moviments. En definitiva volen siguen activitats divertides, i on els assistents es troben en un ambient com a casa".

Les places són limitades limitades. Inscripcions i més informació al telèfon  96 288 52 64 Turistinfo