L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 28 de juny del 2020

L'Ajuntament acaba les obres del circuit accessible entre l'Avinguda de la Marina i la Goleta

L’Ajuntament de Tavernes, mitjançant una actuació del taller denominat “Millorem l’entorn de Tavernes de la Valldigna II”,  després de varies setmanes de treball, ha donat com a acabades les obres del circuit accessible amb la millora dels passos en el punt d'unió de les dues platges valleres, en la zona de Sant Pablo. (Vore fotografies).


Aquest circuit, executat de manera senzilla,  facilita el trànsit sense grans problemes a les persones que tenen problemes de mobilitat i moltes han d’usar carros per desplaçar-se. Aquesta execució ha tingut com a missió i objectiu principal la supressió de barreres arquitectòniques i facilitar l’accessibilitat als veïns i serveix per complir el compromís adquirit per l’alcalde Sergi Gonzàlez  de tindre per a l’estiu del 2020 un circuit accessible en la zona.

Els alumnes del taller “Millorem l’entorn de Tavernes de la Valldigna” han estat actuant les darrers setmanes en l’espai urbà del carrer Blasco Ibáñez, entre l’Avinguda de la Marina i el canal Sant Pablo que separa les dues platges vallers, per tal de construir un itinerari accessible al llarg del carrer que siga útil ja en aquest estiu.

Els treballs, que han rebaixat la major part dels passos de vianants de la zona per permetre l’accessibilitat, ha acabat amb l’adequació de la unió de les dues platges vallers en el punt del Canal de Sant Pau, tal com es pot vore en les imatges. Una actuació que tindrà utilitat segurament només aquest estiu, en estar prevista una reurbanització de la zona.

Aquesta actuació prevista en el projecte del "Col·lector-Vial perimetral" de la platja  corregirà una deficient accessibilitat de la zona que es va iniciar amb l'execució de la urbanització, sobre la dècada dels 1980.

Cal indicar que des del passat més d’abril del 2019 s’executen les obres del vial perimetral a la platja que solucionarà de manera definitiva aquestes deficiències, perquè com hem dit esta contemplada una reurbanització del carrer Blasco Ibáñez i carrers adjacents, amb una noves voreres, més amples i totalment accessibles segons les normes vigents, amb la qual cosa l’actuació realitzada segurament només tindrà ús aquest estiu