L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 30 de juny del 2020

L'asfaltatge del nou vial està previst per a dimecres


Hi havia la previsió de començat ja l'asfaltatge avui dimarts després que ahir dilluns les tasques van ser de preparació, i posar una primera capa d'emprimació asfàltica. Tot estava a punt per avui dimarts, però el treball haurà d'esperar a demà perquè segons ens diuen,  mentre fem les fotos, hi ha hagut problemes amb una de les màquines.

Com podeu vore en les imatges d'avui pel matí tot està ja a punt. El vial perimetral es visibilitza a  la perfecció i cal pensar que nomes estiguen marcades les ratlles de senyalització horitzontal es notara més els dos sentits i les amples zones d'aparcament, així com l'amplada de les voreres.


Tota l'obra del vial  suposa una inversió superior als 400.00 euros, als quals cal sumar la inversió sobre 1'5 milions que suposa el col·lector,  ja invisible però enterrat davall el vial, i la segona fase de reurbanització del carrer Blasco Ibáñez i voltants.



Una vegada estiga acabada aquesta obra, tal com s'indica en el contracte, gaudirà d'una paralització fins després de l'estiu amb l'objectiu que els treballs no siguen cap destorb i molèstia per als estiuejants.