L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 27 d’octubre del 2019

Tavernes rep el guardó "Flor d'Honor" per la millora en els espais verds de la ciutat i platja



Tavernes ha estat guardonat amb la Flor d'Honor en la categoria de "dos flors" per la protecció, millora i posada en valor dels espais verds i zones enjardinades de la ciutat i platja. La "II Gala de Viles en Flor" ha estat l'acte dins del qual s'ha efectuat el lliurament de guardons, organitzat per l'Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola valenciana en els jardins de l'Hort de Trenor de Torrent.


Un total de 30 localitats participen en el programa "Viles en Flor" que han estat visitades pel jurat per tal de conéixer quines han estat les execucions fetes per millorar els espais verds. Durant el lliurament de premi, i tal com es pot vore en les fotografies, es van projectar en la pantalla alguns dels punts valorats pel jutjat on havia actuat l'Ajuntament pels quals Tavernes era mereixedora de la distinció (ullals, torre de Guaita, actuacions en la platja...).
 
La regidora de Cultura, Encar Mifsud, que en nom de l'Ajuntament i de la ciutat va rebre la distinció, ha remarcat que és tasca de totes i tots continuar treballant per generar més espais verds i cuidar i respectar els que ja tenim perquè són factors que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes i la imatge de Tavernes cara als visitants. Cal indicar que també l'any passat la nostra ciutat va rebre un altre guardó "Flor d'Honor".


Cal saber que "Viles en Flor" és un programa anual que reconeix en forma de guardons sense cap compensació econòmica, denominats "Flors d'Honor" les accions dutes a cap pels municipis valencians en la millora i potenciació dels espais verds, la gestió i l'educació ambiental i conscienciació ciutadana en l'atenció mediambiental.

Elaboració pròpia. Fotografies facebook