L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 d’octubre del 2019

La Goleta tindrà una nova reposició d'arena. I en van....



El Ministeri per a la Transició Ecològica (Miteco) ha informat que destinarà 4,89 milions d’euros per reparar els danys causats en les platges del País Valencià per la DANA que vam partir entre l’11 i el 14 del mes de setembre. Entre les platges beneficiades, hi ha la Goleta de Tavernes, segons la noticia que hem pogut llegir en diversos mitjans valencians. 
 

Segons la nota oficial del ministeri, eixos 4’89 milions es distribueixen en 0’86 milions per a Castelló, 2’3 milions per a les costes d’Alacant i 1’76 milions per les de València. El temps d’execució de les obres s’indica entre 4 i 5 mesos però no es concreta el principi de les obres.


Les reparacions a Castelló, sempre segons la informació en premsa, afectaran a les localitats d’Almenara, La Llosa, Chilches, Moncofa, Nules y Burriana, principalment, amb un termini d’execució de 5 mesos. 



Les actuacions a València afectaran les platges que patiren danys per l'onatge i no es poden recuperar de manera natural. Així, s'actuarà a Sagunt, València (platges del Saler i la Garrofera) , Sueca, Cullera al costat de la desembocadura del Xúquer i al Brosquil, la Goleta de Tavernes, Daimús, Miramar, Bellrreguart, Guardamar de la Safor, Piles i Oliva.

Elaboració pròpia segons nota del ministeri