L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 11 d’octubre del 2019

Les falles valleres recuperen el concurs de paelles del 9 d'Octubre



Dimarts per la nit, vespra de la celebració de la Diada del 9 d’Octubre, les falles de Tavernes celebraren el tradicional concurs de paelles i del millor davantal,  després d’uns anys sense haver gaudit d’aquest acte.



Més de 500 persones s’acostaren al pavelló multiusos per a participar en la festa, una circumstància que ha agraït la Federació de Falles en el seu Facebook. L’acte va estar presidit per la fallera major de Tavernes, Cristina Martí, el president de la federació, Ximo Pons i l’alcalde de Tavernes i president nat Sergi Gonzàlez, comptant amb la presència de la regidora de festes Encar Mifsud i regidors del consistori.



La falla guanyadora del concurs va ser Passeig, la segona classificada va ser la falla Prado i el tercer premi per a la falla la Via. El millor davantal estava basat en una imatge de Coco, el mostre de les galetes. 



La vetlada va servir també per fomentar el reciclatge entre els fallers. La Federació de Falles que presideix Ximo Pons havia disposat de plats de cartró i culleres de fusta, per poder-se reciclar en acabar. 




De fet, s’havien disposat de quatre contenidors per fomentar el reciclatge classificant les deixalles de la festa. Aquesta iniciativa es vol dur a totes les comissions i implicar a tot el món faller en aquesta activitat a favor del medi ambient.

Fotografies: facebook de la Federació de Falles