L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 30 d’octubre del 2019

El programa de Serveis Socials "Temps en xarxa" ofereix avui una xerrada sobre el càncer



Aquesta vesprada, a partir de les 20 hores, al saló de plenaris de l'Ajuntament, la regidoria de Serveis Socials i l'agrupació local de la lluita contra el càncer organitzen conjuntament i ofereixen una xerrada informativa a la ciutadania sobre quines són les tasques que desenvolupen per eradicar aquesta malaltia.

La  regidoria de Seguretat Social i Cooperació, que dirigeix la regidora de Compromís, Noe Alberola, dins del programa “Temps en xarxa”, com hem publicat en altres ocasions, fa temps que impulsa i fa una ferma aposta per teixir sinergies entre les associacions que tenen activitat en el nostre poble. Aquest més, com és conegut, ha estat dedicat a la gal·la de la lluita contra el càncer, i per tant és la millor ocasió per a dedicar-lo a informar més detalladament sobre la tasca que realitza aquesta associació.



Cal recordar que dins de les activitats informatives, temps arrere es va fer una entrevista a la ràdio als responsables, i ara l’aposta continua amb aquesta activitat, una xerrada oberta a l’Ajuntament i que es oberta a tota la població.


Com ha explicat en moltes altres ocasions la regidora de Serveis Socials i Cooperació, Noe Alberola, en parlar de "Temps en xarxa”, l'objectiu principal és teixir relacions i   vincular activitats entre associacions, de manera que el desenvolupament del programa ha estat capaç de crear vincles d’unió on abans no existien, i ha permet conèixer a les entitats i associacions valleres entre si, de manera que totes saben quina és l’activitat que fa cadascú i poden ajudar-se, que d’això tracta “Temps en Xarxa”, de compartir el temps.

Elaboració pròpia