L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 31 d’octubre del 2019

L'Ajuntament poda les palmentes de l'Avinguda de la platja

 
L'Ajuntament, a través de l'empresa de jardineria, executa treball de millora en les zones enjardinades de l'Avinguda de la Marina, i ahir qualsevol veí/veïna que transitarà per allí, podia  vore els operaris,  amb una bona maquinària, com podaven les palmeres.


I diguem amb una bona maquinària perquè, com es pot apreciar, calia enlairar alguns metres la cistella que els transporta al més alt de l'estípit  per tallar les branques seques. 


 Una tasca més de les moltes que s'estan duen a cap en la platja perquè tinga tot allò que necessite  per atraure estiuejants i fer que tots ens sentim orgullosos  de Tavernes.

Elaboració pròpia