L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 13 d’octubre del 2019

Sabem llegir


Vosté  ha dit: utilitza la informació pública, que rep del govern, a la conveniència del seu partit. 

Això no és cert. Si ho creu així porteu al jutjat.

Vosté ha dit: cadascú pot dir el que vulga, quan vulga, però cal ser molt cínic per pretendre, intencionadament, manipular els fets i la realitat.


Això no és cert. Ni som cínics, ni manipulem fets ni realitats:  Informem,  encara que no siga com vostè voldria ni del seu grat. Crees un blog al seu gust i faça la informació que vulga. 

Vosté ha dit: tenen la informació abans que els altres regidors tinguem accés, o mínim coneixement d'ella.


Això és fals. Demostreu.

Vosté diu: però el que no conta és que eixos diners procedents d’un préstec anaven destinats a la CONSTRUCCIÓ D’UN CENTRE DE DIA per als majors de Tavernes.


Això es fals. És va dir i es va ben explicar en la noticia i  tot això que vosté ens acusa de no haver dit i contat,  SÍ que ho contem i expliquem.

Vosté ha dit: El que cadascú opina a les meues publicacions és responsabilitat seua i  no puc estar tot el dia revisant el que escriu la gent, ja que no estic jubilat com vosté.


Això no és cert. El que es publica al seu mur és responsabilitat SEUA, de vosté, i ho sap  i hi ha sentències. És veritat, vostè no pot estar - tampoc nosaltres- pendents a tot hora del facebook, però -hi ha comentaris amb insults i menyspreus forts a Compromís i a altres persones concretes que han estat i estan encara, i amb respostes de vostè. En la Cotorra, no estarien, no els deixem els insults i menyspreus a altres. .I llija bé perquè això d'estalinisme no es diu ni es fa cap referència a la seua plataforma. Ho hem usat, com hauríem pogut esmentar mètodes franquistes, o d'Himmler per desprestigiar un mitjà. 


Portem 4 mesos de legislatura i ací mai ens hem clavat, ni hem opinat, res de vostè ni del partit que representa en particular. I això és aixì i és una norma que seguim des del 2015. Ho pot comprovar.  No comprenem eixa fixació seua per la Cotorra.

Bona nit, i fi del tema per la nostra banda.