L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 6 d’octubre del 2019

Presentació del poemari "Un bes fet a mida" de Maria Rosa Sabater


L'escriptora i amiga de la veïna localitat de Beniopa, Maria Rosa Sabater Soliva, ha presentat en la Biblioteca Municipal el poemari "Un bes fet a mida", obra premiada amb el 22é premi de poesia Alella a Maria Oleart. La presentació va ser de la regidora de Compromís, Noe Alberola, i del professor Jaume Talens.


"Un bes fet a mida" és un llibre de poemes autobiogràfic, un homenatge a aquells que marxaren massa prompte del costat de l'autora i així alteraren la seua vida. Els versos serveixen a Maria Rosa Sabater per conjurar el dolor i la solitud per a la comprensió de l’endins i del món.


Una obra emotiva, on l'escriptora fa una anàlisi i s'obri al món, transmeten les seues vivències i pèrdues al compas de la rima dels versos. Del substrat de les emocions s'alimenta la ploma d'e l'obra, amb un sacseig de sentiments que els veiem aflorar a cada poema que es va recitar. 




 El resultat va ser un viatge d'exploració dels sentiments més íntims d'una dona, que fa un exercici de sinceritat i memòria per recórrer la pèrdua, l'alegria tenyida d'obscuritat, els dies grisos, les rialles a forma d'arc de Sant Martí, que ens traslladen al pou de la felicitat dels xiquets que viuen i riuen, sense pensar que en algun moment el rellotge del temps, s'aturarà. Pensem en l'últim bes que rebem, pot ser l'últim, fet a mida...´


En conjunt, la presentació d'Un bes fet a mida" va resultar un acte ple de sensibilitat, colpidor i commovedor. El millor? El públic, sense cap dubte: Persones implicades, tant intel·lectualment com emocionalment. El pianista, Enrique Vercher ho va donar tot. Quan hi va tocar la cançó de Llach "Laura" vam gaudir d'un moment de joia. Jaume Talens i Noe Alberola Elena, els presentadors, elegants i encertats en les paraules. Un poc més, i Jaume recita tot el poemari!!! Marededéusinyor!!?