L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 8 d’octubre del 2019

PLENARI D'OCTUBRE 2019: Tavernes destinara 185.000 euros a inversions diverses




El plenari de Tavernes va aprovar ahir efectuar un conjunt d'inversions que suposen un total superior a 185.000 euros. La proposta nascuda de la regidoria d'Hisenda, que dirigeix el mateix alcalde Sergi González, es va aprovar amb el vots de Compromís i del PP, moment que arreplega la foto superior. 

La relació completa i l'import de cadascuna de les inversions podeu consultar-les a continuació. 
- Instal·lació de jocs infantils i mobiliari urbà zona Cambro …. 50.000
- Contenidor Centre d’Arqueologia Bolomor…. 1.810
- Mòdul WC al Centre d’Arqueologia Bolomor …. 9.200
- Portes i tanques Centre d’Arqueologia Bolomor … 6.050
- Pavimentació pistes esportives Parc Nord Goleta… 15.600
- Protecció dels pilars de l’edifici multiusos del Vergeret… 7.260
- Instal·lacions i ancoratges de la via ferrada “Les Marujes”… 5.895
- Adquisició material il·luminació Casa de la Cultura…. 16.000
- Maquinària i utillatge brigada agrària… 2.722
- Tres motobombes de gasolina per a desaiguar aigües brutes… 10.817
- Dues grues plegables servei dependència… 3.100
- Subministrament i manteniment de desfibril·ladors… 40.000
- Reparació font dels gitanos… 5.395
- Subministrament taules rectangulars apilables... 3.700
-Tanques metàl·liques per a la brigada obres i serveis… 4.800
- Panell informatiu platja... 2.946

 
                                           TOTAL ………………… 185.295 euros


Aquestes inversions es financien a través d’una modificació de crèdit, que pren part del préstec de 240.000 euros que el govern de Compromís va aprovar per a habilitar un Centre de Dia en el Vergeret. Tal com ací vam explicar en el seu dia, després de tot a punt, projecte i finançament, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer no va autoritzar dur a cap eixa activitat social en l'edifici VPO argumentant que la zona era inundable. En la mateixa zona es troba la piscina coberta que si té autorització.

Edifici que vol comprar l'Ajuntament 


L’alcalde, Sergi Gonzàlez, va indicar que els diners es destinaran a altres inversions que també calen a Tavernes i va remarcar que si cal recuperar eixa quantitat o una altra per al Centre de Dia, actualment l’Ajuntament disposa de capacitat més que suficient per a demanar un altre crèdit bancari.

Sergi González va remarcar que això no vol dir que Compromís deixa de banda l’habilitació d’un Centre de Dia per a Tavernes, i va recordar que es gestiona la compra d’un edifici en la zona de Cantalot, fotografia que publiquem, on el projecte contempla habitatges socials i el local situat en planta baixa per a Centre de Dia.