L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 28 d’octubre del 2019

Avui es presenta als mitjans de comunicació "Alicia al musical de les meravelles" de "Trencadís Produccions"


La Casa de la Cultura acull aquesta vesprada, a partir de les 17 hores, la presentació oficial als mitjans de comunicació del nou espectacle de la companyia "Trencadís Produccions" titulat "Alícia al musical de les meravelles". 

A l'acte intervindran la regidora de Cultura de l'Ajuntament, Encar Mifsud, el director José Tomás Cháfer, l'autor del text i lletres, Josep Mollà, l'autor de la música Paco Iváñez i els actors del musical.

La companyia ha avançat els actors i els personatges que interpretaran: 

-Mary Porcar serà Alicia.
-Kevin Coll, el Sr. Conill, el pare i la Carta Petita
-Mamen Mengo, la Reina de Cors, l'Avia, Tània i la Sra. Marmota.
-Arturo Sebastià el Barreter Boig, la Sr. Granota, la Carta Gran i Joan
-Àngel Crespo, la Sra. Eruga, el Sr. Gat, la Llebra de Març, la Carta Mitjana i Miquel.

Durant la presentació als mitjans de comunicació, Mary Porcar, Kevin Coll i Mamen Mengo interpretaran "El Barco de los Sueños", un dels temes del nou musical de la companyia "Trencadís Produccions".

"Alicia al musical de les meravelles" serà estrenat a Tavernes, en dues representacions a la Casa de la Cultura que tindran lloc el pròxim diumenge, dia 3 de novembre, a les 17 i 19'30 hores.