L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 5 d’octubre del 2019

Final de la campanya del voluntariat a Benifairó i Tavernes

 


El Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals del Grup Muntanya Valldigna (GMV) ha donat com a finalitzada la campanya duta pels seus voluntaris a Benifairó i Tavernes.

El voluntariat del GMV ha informat de tots els incidents i anomalies que han detectat a l'ajuntament de Benifairó i en el cas de l'ajuntament de Tavernes a través de la Línia Verda, mitjà de comunicació que ha posat a la disposició aquest ajuntament en la seua web perquè els ciutadans i les entitats puguen denunciar o comunicar incidències en el medi natural al terme municipal. 

Les principals tasques dels voluntaris han estat de prevenció d’incendis forestals, vigilància i control de paratges naturals i camps agrícoles, control d'abocaments incontrolats de fem, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

Durant el temps que s'ha fet la vigilància no hi ha hagut cap incendi, cosa que ens alegra molt. 

La Secció de Voluntariat Ambiental del GMV veu molt positiu que es continue amb el voluntariat ambiental a tota la Valldigna i asseguren que faran el possible per continuar amb la vigilància. L’entitat per la seua banda ha agraït els voluntaris l'inestimable tasca realitzada, i anima a la gent de la Valldigna a participar el proper any.

El GMV indica que enguany no ha comptat amb la col·laboració com sempre ha tingut dels dos ajuntaments i esperem que en properes ocasions tornen a participar-hi.


Remés