L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 22 d’octubre del 2019

Anoteu-vos a l'agenda: Diumenge, dia 27, partit de bàsquet solidari





El pròxim diumenge, dia 27, a les 12 hores i al Pavelló Cobert "Carlos Pellicer" hi ha organitzat podreu gaudir de bon bàsquet a més de col.laborar en un causa noble: ajudar al poble sahrauí a obtindre una ambulància.

L'Associació Rivas-Sahel d'amistat amb el poble sahrauí ha encetat una campanya de recaptació de fons, a la qual s'hi ha apuntat l'Ajuntament de Tavernes a través de la regidoria de Cooperació i el C.B Tavernes.

L'objectiu, tal com vam explicar fa uns dies: aconseguir 4.500 euros que es destinaran a l’adquisició d’una ambulància. Cal dir que en la campanya també hi participen els Ajuntaments de Benifairó i Simat, així com l’Associació ACAPS de la Safor. L'ambulància s'enviarà conjuntament amb el material general de la pròxima Caravana Solidària al Sàhara. 
L'entrada serà lliure, però hi haurà una "mesa solidària" per tal que els assistents puguen col·laborar en una causa tan noble com és la d’oferir un mitjà de transport sanitari al poble sahrauí.