L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 29 d’octubre del 2019

El valler Javier Pallàs nou director del Centre Autoritzat d’Ensenyaments Professionals de Música de Santa Cecília de Cullera.



El valler Javier Pallás Magraner, ha estat nomenat Director del Centre Autoritzat d’Ensenyaments Professionals de Música de Santa Cecília (CAEPM de S.C.) de Cullera.


La revista informativa i cultural "El Musical", editada per la Societat Musical Instructiva (SMI) Santa Cecília de Cullera, publica un article del nou director del centre Javier Pallás titulat "El bressol dels musics cecilians", on comenta el procés de la seua vinculació a aquesta societat musical des del 1986 fins el seu nomenament el passat mes d’agost. Dalt hi ha la primera pàgina de l'article. 

A Javier Pallàs se li ha confiat també la direcció de la nova formació orquestral del CAEPM, tasca que  confia desenvolupar en l'esmentada societat, i que compaginarà amb la càtedra de Música de Cambra al Conservatori Superior de Música "Joaquin Rodrigo" de València.

La nostra sincera enhorabona i el nostre desig dels majors èxits en aquesta nova etapa.


Elaboració pròpia