L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 17 d’octubre del 2019

La vallera Maria San Francisco representarà Espanya en el XI World Karate a celebrar a Xilellera



La vallera Maria San Francisco ha estat seleccionada per la Federació Espanyola de Karate  per a formar part de l’equip que participarà en el campionat mundial “XI World Karate” modalitats cadet i júnior a celebrar del 23 al 27 d’octubre en al “Polideportivo del Estadio Nacional” de la localitat de Santiago en Xile.

L’esdeveniment està considerat com un dels més importants de l’any 2019 organitzat per la Federació Mundial de Karate (WKF) per allò que significa de preparació prèvia als Jocs Olímpics de Tokio 2020.

En aquest campionat hi ha acreditats un total de 120 països amb un total de 1.7000 esportistes, que competiran durant 5 dies. La vallera Maria San Francisco és una de les seleccionades per formar part de l’equip espanyol.

La vallera (segona per l'esquerra) medalla d'or a Aalborg (Suècia)

Cal recordar que la valler va aconseguir fa uns mesos en la ciutat danesa d’Aalborg la medalla d’or en el Campionat d’Europa Cadet, Júnior i Sub-21 de Karate. Maria San Francisco, integrant del CD Kazokusport que lidera el campió d’Espanya, d’Europa i del món Pepe Carbonell, ja sap que es pujar al més alt d’un podi en competicions internacionals i des d’ací, fem tota la força possible, perquè ara en terres de Xile assolesca un gran èxit i que porte el nom de Tavernes al més alt.



Sort i endavant.