L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 14 d’octubre del 2019

L'alcalde, Sergi Gonzàlez, compleix 100 dies al front de l'Ajuntament


Sergi González, de Compromís, compleix 100 dies al front de l'alcaldia de Tavernes. El primer que res, li donem l'enhorabona per la faena feta i per l'interés que posa en la recerca de solucions en els problemes que té Tavernes. Endavant!!!

Si fem un balanç del que han estat els primers dies, caldrà esmentar com a coses més positives d'aquest curt període de gestió:

- La continuació dels festivals de l’estiu, Iboga i Mediterránea, que han estat un èxit total i han impulsat i donat vida a la platja.

-  El fet que l'empresa Clave Dènia haja adquirit 47.000m2 de terreny al polígon del Golfo per muntar un centre logístic és molt important perquè donarà un impuls a la indústria i crearà ocupació.

- El coneixement de que RENFE ha licitat l'estació de trens a Tavernes. Per fi tindrem unes instal·lacions dignes de la nostra ciutat, modernes i totalment accessibles.

- El compte arrere per a la construcció del nou Jaume II ha començat i hem sabut que l'obra està declarada com a urgent per la Conselleria . No ha estat fàcil el camí, ni menys després de saber en desembre del 2015 que l'anterior govern del PP no havia escrit cap document sobre l'institut, i després de decidir en el 2017 que millor fer-ne un de nou que reparar pel seu mal estat. Ara sabem que Tavernes no tindrà problemes per part de la Conselleria d’Educació en el finançament del centre.

Però tot no han estat coses positives, i cal indicar per damunt de tot, que ens hauria agradat que s'hagueren ja  solucionat:

- El fet de no aconseguir un govern estable i majoritari amb la participació de tots els grups d'esquerra. Si comparem els programes electorals, van dir els mateixos partits, hi ha un 90% de programa comú en els tres. I la suma dona 11 vots.

- I eixos 11 vots, són l'inici per sumar els de la dreta, a l'hora d'impulsar tots plegats: la piscina coberta, les obres del col·lector, el nou accés a la Goleta des del Camí Real, treballar per aconseguir una solució a la platja de la Goleta, anar a una per aconseguir una eixida-entrada a l'AP7, aconseguir que siga l'Estat qui pague el mur del Vergeret, continuar reivindicant el Pla del riu Vaca, aconseguir la compra de la finca del Cantalot per dedicar-la a Centre de Dia...