L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 31 d’octubre del 2019

Horari del Cementeri Municipal per a Tots Sants 2019


El Cementeri Municipal, amb motiu de la festa de Tots Sants gaudirà d'un horari especial:

- Dijous, 31 d’octubre, de 8 del matí a 12 de la nit (continuat).

- Divendres, 1 novembre, de 8 del matí a 9 de la nit (continuat).

- Dissabte, 2 novembre, de 8 del matí a 6.30 de la vesprada (continuat)

Els veïns i veïnes de Tavernes comptaran amb la col·laboració de l'Agrupament Escolta Valldigna, que estaran els dies 30 i 31, de 6 a 9 de la vesprada, en el Cementeri Municipal, per a ajudar a posar les flors als difunts a les persones que ho necessiten.

Cal dur, sempre que siga possible, les jardineres ja arreglades i usar graneres, arreplegadors i poals per a les sobres.

El dia 1 de novembre, dia de Tots Sants, no es permetrà l’entrada de flors al cementeri, llevat que estiguen arreglades en la jardinera.

Notes informatives:

La missa dels sants difunts serà a les 10 del matí del dia 2 de novembre.

Per facilitar el treball a les floristeries, i sempre sota la supervisió dels conserges, es permetrà l’entrada de vehicles a les empreses del sector a partir de les 19:00 hores el dia 30 d’octubre i a partir de les 20:00 hores el dia 31 d’octubre.


Elaboració a partir de la informació en el web municipal