L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 13 d’octubre del 2019

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Mentires i més mentires

Hi ha qui ens acusa de no dir la veritat en les informacions. I com exemple, precisament per justificar-ho, usa una mentida.  Diu que :

al plenari del dilluns es varen aprovar vàries mesures com l’instal·lació d’un nou parc infantil amb un cost de 50.000€, però el que no conta (la Cotorra) és que eixos diners procedents d’un préstec (del que es paguen interessos, que tampoc ho diuen) anaven destinats a la CONSTRUCCIÓ D’UN CENTRE DE DIA per als majors de Tavernes.


I diu una mentirà gran com la catedral de València. Exposem, tot seguit el que vam publicar i vosaltres, benvolguts lectors, jutgeu i valoreu qui diu mentides.


Podeu comprovar en aquest enllaç que nosaltres vam publicar:


"Aquestes inversions es financien a través d’una modificació de crèdit, que pren part del préstec de 240.000 euros que el govern de Compromís va aprovar per a habilitar un Centre de Dia en el Vergeret. Tal com ací vam explicar en el seu dia, després de tot a punt, projecte i finançament, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer no va autoritzar dur a cap eixa activitat social en l'edifici VPO argumentant que la zona era inundable. En la mateixa zona es troba la piscina coberta que si té autorització.

L’alcalde, Sergi Gonzàlez, va indicar que els diners (del préstec) es destinaran a altres inversions que també calen a Tavernes i va remarcar que si cal recuperar eixa quantitat o una altra per al Centre de Dia, actualment l’Ajuntament disposa de capacitat més que suficient per a demanar un altre crèdit bancari.

Sergi González va remarcar que això no vol dir que Compromís deixa de banda l’habilitació d’un Centre de Dia per a Tavernes, i va recordar que es gestiona la compra d’un edifici en la zona de Cantalot, fotografia que publiquem, on el projecte contempla habitatges socials i el local situat en planta baixa per a Centre de Dia".

O siga res a vore amb el que diuen que vam publicar. Per tant ¿Qui diu mentires i desinforma als lectors?  Esta ben clar,no ? Vam informar ben informat o no? Vam dir que era un préstec? Vèrem dir que els diners eren per a un Centre de Dia? Vàrem explicar que quan tot estava a punt i Confederació va tirar arrere el projecte? Vam dir que eixe préstec es destinarien a altres inversions?  Clar que sí. Tot ben explicat i informat, com sempre fem ací.  I pensem que no calia dir que com a tal préstec es pagaven interessos. Això ho sap tot el món. 


Hi ha qui ens acusa de tindre informació privilegiada. Per a  riure. Això és fals, com també és fals que aquest blog el porte una persona. Això es veu a simple vista per la varietat d’informacions de tot tipus que publiquem. Som un grup de persones que ens busquem la informació, ens pategem el poble, preguntem tant a polítics com a responsables d'entitats i associacions, fem seguiment d’obres i inversions, etc.


Hi ha qui diu que no té informació.  Quina cosa més rara, no? I més quan és regidor i té accés a tots els expedients, papers, informacions de l’Ajuntament. Ara, cal anar a buscar-los, a demanar-los. Si no parla amb els tècnics, pensem si no serà per estar massa ocupat en tots els treballs que va dir feia en el currículum de campanya electoral, i també el facebook,  i no li queda temps per anar a l’Ajuntament.

Ningú no té cap obligació de llegir-nos. Tenim 4.247 seguidors, un de menys no es notarà. Ningú ens ha de dir com i que hem d'informar. Nosaltres continuarem  en la mateix línia de sempre, parlant d’obres, inversions, esport, cultura, festes, falles, associacions... de tot allò que afecte el veïnat del nostre poble. Com hem fet des de fa 11 anys i 5 mesos.


Una cosa si que no farem ni deixarem fer:  usar insults, menyspreus, paraules despectives contra cap persona particular del poble com hi ha qui deixa fer al seu facebook. Escriurem, com sempre hem fet, des del respecte per l’altre, no usarem mètodes estalinistes,  de comunisme ranci, per intentar liquidar i desprestigiar un mitja d’informació, simplement perquè no és nostre ni escriu com voldríem.