L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 10 d’octubre del 2019

Dues atletes cadets del CETV participen al campionat d'Espanya


La pista Gaeta Huguet de Castelló va reunir els vuit millors clubs nacionals de la categoria U16 per celebrar el campionat d’Espanya cadet per equips. 
En aquesta competició hi han participat dos atletes valleres del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna formant part de l’equip de la comarca Safor. 
Nerea Almiñana va ser la quarta en llançament de martell i Lisi Aguilera era la vuitena en 300 metres tanques. També participava en l’equip de 4X300 metres. 
Encara que l’equip va quedar en 7é posició, ha estat una experiència afrontada amb gran il·lusió.

Remés