L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 22 d’octubre del 2019

Predicar en desert... sermó perdut!!!



Una cosa semblant ens passa a nosaltres, que sembla ser que prediquem en el desert perquè després continua havent molta gent que... ni cas!!! Continua embrutant els carrers del poble, deixant trastos i altres materials en els llocs que no són els adients ni adequats.


Les fotos, ens diuen, que les van fer ahir, dilluns. No calen massa explicacions. Algun veí de la Goleta va aprofitar el cap de setmana per podar i netejar el seu jardí i tots els materials procedent de la poda dels arbres, que com veieu no eren pocs, a deixar-los arreu, al costat del contenidor, enmig del contenidor. 


No sabem si així igual buscava estalviar-se uns quants euros del lloguer d'un vehicle que  transportara la poda a un lloc on s'admeten aquests tipus de deixalles. Després ja ho sabem: la faena d'arreplegada, neteja  i transport (butacó inclós) que la faça l'empresa que té contractada l'Ajuntament i si cal pagar més hores per servei d'aquest tipus no previstos... a pagar-ho entre tots, dels impostos.

Nosaltres ho tornarem a dir: els contenidors són per al fem domèstic, o per a reciclatge de paper, o per a vidres i altres per a envasos.  No són per a trastos, ni mobles ni electrodomèstics... que ja hi ha un servei municipal per arreplegar-los en dies ja fixats. I també hi ha un ecoparc, gratuït que admet altres productes, com restes de mundícia de reparacions de casa, fluorescents, bateries velles, olis, etc. .