L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 18 d’octubre del 2019

L’Ajuntament cerca local per ubicar Protecció Civil i la Brigada Municipal



El regidor de Compromís, Josep Llácer, confirmava en el passat plenari que el govern municipal cerca un local ampli que reunesca les condicions adequades per albergar Protecció Civil i també la Brigada Municipal, i tot el parc de vehicles corresponents.

Josep Llácer assegurava, en resposta al PP,  que  trobar un local d’eixes característiques, adequat i que solucione els problemes,  "no era cosa d'avui per demà" i caldria tindre un poc de paciència. “Si hem estat moltíssims anys en el local, podem aguantar un poc més i trobar un local per solucionar les deficiències que té el servei", indicava, i era també un recordatori al PP, que va usar eixe local en iguals  condicions.

El local de Protecció Civil, propietat de la Seguretat Social, com ací vam informar fa uns mesos, no reuneix bones condicions per al servei,  però l’Ajuntament no disposa en propietat de cap local que les reunisca. És un baix del carrer Joan d’Àustria construït en 1973 i va servir com a primer ambulatori de Tavernes i després com  a seu de la Creu Roja.


L’any 2012 la Seguretat Social  va demanar que se li tornara el local, però finalment es va acordar un lloguer de 400 euros mensuals,  actualitzat amb els anys i que ara són 488 euros al mes.

L’edifici, tal com en el seu moment va publicar “Las Provincias”  presenta deficiències que no són dels darrers anys sinó que ja “venían de lejos” i estan per solucionar, cas d’humitats, caiguda de talla dels sostres i, fins i tot, algun rosegador.

L’Ajuntament destina 4.000 euros a l’any per fer front a les despeses corrents i material fungible del servei, a banda de pagar el lloguer, llum, aigua, telèfon, gasolina, uniformes, vehicles i les reparacions, etc.

La propietat ja hem dit no és de l’Ajuntament i, i com que el local no reuneix condicions per albergar Protecció Civil i Brigada Municipal, es prefereix cercar un local més gran i amb millor condicions.