L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 6 d’octubre del 2019

"L'electe" obra teatral d'avui a la Casa de la Cultura


Avui diumenge, 6 d'octubre, a les 20:00h i a la Casa de la Cultura de Tavernes, tenim com a proposta teatral l'excel·lent obra "L’Electe" de la companyia de l’Horta Teatre, una deliciosa comèdia protagonitzada per Alfred Picó i Josep Manel Casany.

“L’Electe” és una peça còmica en un acte sobre el president d’un país que el dia del seu discurs d’investidura descobreix els veritables motius que l’han empés fins ací. Es diu que la política té molt de teatre. Alfred Picó defineix "L'Electe" com "una comèdia amb moments divertits, però que també invita a la reflexió".

La comèdia es va descobrint que els polítics també són persones i que, moltes vegades, només són titelles d'uns altres o de la situació. "Es curiós que, segons avança l'obra, arribes a sentir empatia amb ells, com quan de vegades et sembla simpàtic el dolent de la pel·lícula".
 
Sobre un text de Ramon Madaula i en versió de Juli Disla, la interpretació és a càrrec dels actors Josep Manel Casany i Alfred Picó, la direcció de Carles Sanjaime i com ajudant de direcció Kika Garcelán.