L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 24 d’octubre del 2019

L'Ajuntament canvia el col·lector trencat del carrer Mare de Déu dels Desemparats per un de nou



Les obres de substitució de l'antic col·lector del carrer Mare de Déu dels Desemparats per un de nou continuen executats per l'empresa vallera Grau Pascual. L'Ajuntament de Tavernes amb aquesta obra vol solucionar els problemes que presentava l'antic col·lector i que, per mal funcionament en desaiguar l'aigua de pluja, provocava inundacions en les cases.

Segons es podia observar en obrir el col·lector, els veïns podien vore així ens ho han confirmat que hi havia part on estava trencat i l'aigua de pluja no desaiguava per on tocava, no corria tota per dins del col·lector, sinó que anava per on volia i ocasionava les inundacions en les cases pel clavegueram.


Les obres han servit per instal·lar un nou col·lector, i a més a més, segons hem pogut saber, s'han reforçat i s'han fet de nou les connexions amb el clavegueram de les cases, i amb caràcter preventiu s'han habilitat trapes que ajuden a desaiguar en cas de grans pluges i que no afecte les cases.

Inici de les obres

Les grans pluges a Tavernes del mes de novembre del 2018, encara no fa un any, van provocar inundacions en algunes de les cases del carrer de la Mare de Deu dels Desemparats, per la situació que hem explicat tenia el col·lector. Els veïns mantingueren una reunió amb l'anterior alcalde, Jordi Joan, i regidor d'Hisenda, Perfecto Benavent, que els van prometre l'habilitació d'una partida per a solucionar el problema, un compromís mantingut també per l'actual govern presidit per alcalde Sergi González, que executa aquestes obres.

Informació pròpia