L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 11 d’octubre del 2019

Les obres del "Skate Park" estan ja molt avançades



Les obres de construcció del "Skate Park" al final del carrer La Barca estan molt avançades i podrien acabar-se en uns dies, almenys en allò que fa referència als aparells per practicar aquesta modalitat esportiva que estan en mòduls prefabricats i es munten com un mecano. A aquest treball seguirà el tancament del recinte.


Ahir els operaris treballaven en la instal·lació d'aquest mòduls, amb característiques adequades quan a la seguretat i idoneïtat de les estructures per als practicants d’aquest esport. Els mòduls van fixats sobre una solera de formigó, i ancorats mitjançant cargols d’acer inoxidable, per tal d'assegurar-ne l’estabilitat i el bon acabament. Tots els elements disposen d'estructura en acer galvanitzat amb superfície de lliscament en fibra de vidre de 9mm de gruix.




El treball s'executa segons el projecte tècnic, que es pot consultar en la PCSP, i que va ser adjudicat a l'empresa local Grau Pascual, amb millor oferta entre les 10 presentades. El preu d'execució és per un import total de 60.643 euros.




El govern municipal de Compromís dóna així la solució a la demanda d'un ample sector, sobre tot joves de la ciutat, que demanaven aquesta instal·lació per practicar aquest esport en el municipi.  

En el plànol del PGOU, les zones blaves son dotacionals.
No s'instal·la en zona verda, sinó en zona dotacional destinada a aquests usos

Des que va començar l'execució, hem pogut llegir comentaris de veïns que critiquen la instal·lació del "Skate Parc" perquè afirmen que s'esta construint en zona verda, però la parcel·la on es construeix el "Skate park" NO ÉS ZONA VERDA, com no ho és el parc de gossos o el de calistenia. 

Només cal consultar el PGOU aprovat en el 2004 (web municipal) per saber que ESTÀ QUALIFICADA COM A ZONA DOTACIONAL. Per això el plànol del PGOU pinta de blau aquesta zona dels Sequers, com el cementeri. Al plànol, podrem vore que el passeig entre la urbanització i la carretera (Passeig Alcalde Vicente Gómez) si que és zona verda i està pintat de verd.
Aquesta imatge de google maps permet comprovar com la caserna  ocupa una zona de terreny dotacional
El terreny dotacional està reservat als serveis públics, com hospitals, centre de salut, escoles, guarderies, cementeris, instal·lacions esportives, i un llarg etcètera entre els quals hi ha els serveis de seguretat, policia i bombers. Per això en el seu dia es va poder instal·lar la caserna de la Guàrdia Civil, per ser zona dotacional. 

Informació pròpia i de la PCSP