L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 29 d’octubre del 2019

Ahir, en contra del que es podia pensar, no s'iniciava l'abocament d'arena a la Goleta


Estàvem convençuts que ahir dilluns començarien els treballs de reposició de l'arena a la platja de la Goleta que tenen com a objectiu pal·liar la constant transgressió que pateix, i que es fa més evident després de qualsevol temporal. 


I ho pensàvem perquè divendres veiem com es va col·locar un gran cartell en la platja, en concret al lloc per on sempre entren els vehicles carregats d'arena per fer la reposició, i també una espècies de xarxa de plàstic roig, per tal que els veïns comprenguen que no es pot passar.

La col·locació del cartell ha servit per conéixer alguna cosa i és que, a  més dels 40.000 / 50.000 metres cúbics d'arena que hi ha previst abocar, el Ministeri per a la Transició Ecològica ha adjudicat els treballs a l'empresa BECSA per un valor previst de 732.615 euros i un termini d'execució de 4 mesos. 

Com es pot llegir, tota la informació està referida a l'execució d'un treball conjunt entre la nostra platja i la del Marenyet de Cullera, les dues primeres que hi ha al sud de l'escullera del Xúquer. Si pensem que per a la "província" de València hi ha anunciat una inversió total de 1'7 milions, entre Cullera i Tavernes s'emporten una gran part del pressupost.


Ahir de matí, a migdia, la platja de la Goleta presentava l'aspecte que podeu vore a la fotografia. Només 5/6 metres d'arena romanen d'allò que era als anys 70/80 un gran arenal.


Elaboració pròpia