L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 16 d’octubre del 2019

L’Ajuntament requereix a BM Urbamarina que inicie les obres del Sector 19


El consistori va aprovar en el passat plenari ordinari la proposta del govern de Compromís d’alçar la suspensió d’execució del Pla Urbanitzador del Sector 19 de la platja perquè l’agent urbanitzador execute els compromisos del conveni urbanístic firmat l’any 2007. 

L’objectiu és que quan finalitzen les obres del col·lector, les obres del Sector 19 estiguen també acabades, i el trajecte entre l’avinguda de la platja i la Goleta pel nou vial estiga completament acabat i en servei. 

El denominat Sector 19 comprén la part que segueix al col·lector en construcció a la platja, és a dir, la zona d’entrada als festivals Iboga i Mediterrànea, on hi ha un petit jardí enfront del restaurant Alta Mar i arriba fins el canal de Sant Pau.

El Sector 19 va ser aprovat i adjudicat a la mercantil BM Urbamarina SL en juny del 2005, segons conveni urbanitzador de març del 2007. El sector, com altres de la platja, no es va iniciar per la crisi. L’Ajuntament l’any 2015 li va concedir a BM Urbamarina SL una prorroga de 2 anys més uns altres possibles 2 anys durant els quals no executaria el pla urbanitzador. Però eixa prorroga ja ha acabat en els terminis. 


Amb independència, la prorroga tenia com a condició que les obres d’urbanització del Sector 19 s’iniciaren quan començaren les obres col·lector i dins del termini de 3 mesos, que s’han superat amb escreix car les obres del col·lector de la platja es van iniciar el passat més d’abril. Per tant legalment, s’havien ja de començar les obres del sector 19.

Les obres a realitzar dins el Sector 19 serien les pròpies de qualsevol urbanització, a saber moviments de terra, línia subterrània trifàsica, centre de transformació, la xarxa subterrània de baixa tensió, xarxa d’aigua potable amb connexió a la xarxa d’abastiment existent, xarxa de combustible gasós, enllumenat públic i ferms i paviments amb acabament final.