L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 21 d’octubre del 2019

Ahir la Banda de la SIUM va oferir el concert del "9 d'Octubre"



Extraordinari el "Concert 9 d'Octubre" ofert ahir diumenge  per la Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes davant un entusiasta públic, format per aficionats i familiars dels músics, que omplien de gom a gom l'auditori de la societat musical. 


No cal ni dir que els aplaudiments han estat constants, res estrany quan és la mateixa gran interpretació musical de les peces oferides les que movien al públic davant  la constant qualitat demostrada en un concert "ben nostre" per la temàtica musical de les obres interpretades, ben valenciana, com correspon a un concert que volia homenatjar la celebració del passat "9 d'Octubre", i en altre ordre, al músic valencià, director i compositor, Rafael Talens.


La nostra Banda Simfònica, dirigida pel titular  Rafael M. Garrigós García, ha interpretat com a primer part les peces: "Tercio de Quites" de Rafael Talens; "Festívoles" de Rafael Talens i "Valencianeta" de Luis Martí. Com a segona part "Cançons de mare" de Rafael Talens i "Muixerangues al cel" de Juan C. Sempere, amb tres solistes dolçainers, que han delectat l'auditori.


La recuperació que està vivint el nostre instrument nacional, la dolçaina, protagonista en tants esdeveniments musicals, ha propiciat que moltes societats musicals disposen de músics i s'oferesca ensenyament musical en les seues escoles. 

Elaboració pròpia