L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 16 d’octubre del 2019

Plenari extraordinari, però de tràmit, del consistori valler


El consistori valler va celebrar ahir sessió extraordinària, obligada per l’imperatiu legal de procedir al sorteig que designa els membres que formaran part (presidents i vocals) de les meses electorals de les eleccions generals convocades per al pròxim dia 10-N.



Una sessió que va servir també perquè el fins ara regidor del PP Joaquín Sansaloni Felis , el número 2 en les passades llistes electorals, presentara la seua renúncia al càrrec, que va argumentar per motius personals, als quatre mesos.

El lloc de  Sansaloni no lo ocuparà el següent de la llista, en aquest cas la número cinc Maria Ciscar Pons , sinó que es botarà un lloc perquè la Junta Electoral atorgue l’l'acta de nou regidor al número sis Domingo José Pérez González.



És la segona renuncia que es produeix en el consistori valler des de les eleccions municipals dels mes de maig. La primera va ser la de Jordi Joan, però el regidor de Compromís no era per deixar la política activa sinó per incompatibilitat amb el nou càrrec que havia estat nomenat en la gestió de la pròpia Generalitat: secretari autonòmic d’Innovació i Transformació Digital.

La renúncia de Jordi Joan  va ser molt criticat en el seu dia pel PP, que va considerar que en renunciar a l’acta de regidor de Tavernes, havia comés un frau als electors. Cal recordar que Joaquín Sansaloni, número dos de la llista electoral del PP, va ser considerat en el seu moment com “el gran fitxatge” del PP, de fet va ser el 2 en la llista, i va aportar molts vots a la candidatura en ser una persona molt vinculada i estimada en sectors locals, sobre tot de l’esport local, que ara voran com la persona a la qual votaren deixa el consistori. ¿Com  qualificaran ara la renúncia de Sansaloni i la també de Maria Ciscar? Serà també frau electoral o això només és per al primer i no per al segon d'una llista?