L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 d’octubre del 2019

Tavernes col·laborarà en l'adquisició d'una ambulància per al poble sahrauí



L’Ajuntament de Tavernes col·labora en la campanya de recaptació de fons per aconseguir els 4.500 euros  que es destinaran a l’adquisició d’una ambulància per al poble sahrauí i en la qual participen també els Ajuntaments de Benifairó i Simat, tots tres coordinats per l’Associació ACAPS de la Safor. L'ambulància s'enviarà conjuntament amb el material general de la pròxima Caravana Solidària al Sàhara.

La participació de Tavernes s’efectua a través de la regidoria de Cooperació de l'Ajuntament i la campanya compta amb la col·laboració, per ara, del  club de basquet Tavernes i a l’entitat Integra Valldigna, les quals respectivament realitzaran un partit de basquet i un partit de Colpbol per obtindré fons per a l’entitat.  No cal ni dir que es pot sumar a la campanya qualsevol entitat o associació esportiva o cultural.

La idea és, encara que els partits són sempre amb entrada lliure i gratuïta, instal·lar una “mesa solidària” el dia de la celebració  per tal que els assistents puguen col·laborar en aquesta noble causa,  com és la d’oferir un mitjà de transport sanitari al poble sahrauí.


A hores d’ara l’Ajuntament, a través de la regidoria de Cooperació, que dirigeix Noe Alberola de Compromís, està concretant el dia de celebració de l’activitat, que podria ser al voltant del darrer cap de setmana d'aquest mes d’octubre, en dia i hora a determinar amb el Club de Basquet Tavernes i Integra Valldigna.