L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 23 d’octubre del 2019

Reunió de treball del grup "Treballem per la Igualtat" del partit judicial de Sueca


L’alcalde, Sergi González, i la regidora d'Igualtat i Polítiques de Dona, Noe Alberola, han estat presents en la reunió celebrada a Albalat de la Ribera, amb tots els representants del pobles que formen el Partit Judicial de Sueca inclosos en el grup “Treballem per la Igualtat”, del qual Tavernes és membre.

La reunió va servir per a marcar el full de ruta en la legislatura que ara comença, sobre tot designar prioritats i reivindicacions, uns temes en els quals han estat treballant junts i en la mateixa direcció els 14 municipis que formen el Partit Judicial de Sueca.

Cal remarcar que en aquesta nova legislatura el grup s’ha compromés a treballar amb la mateixa sintonia, sense atendre colors polítics, amb l’objectiu d’anar tots en la mateixa direcció, com ja ho feren en la passada legislatura.

Tot el treball està coordinat pel magistrat José Luís Mendoza, i el compromís pres és continuar la reivindicació d’un jutjat específic per tractar la violència de gènere i la igualtat, cosa que es considera important i prioritària.

Dins d’aquest context, el grup “Treballen per la Igualtat” on estan representats els 14 pobles del partit judicial ja han sol·licitat una reunió amb els responsables de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per fer-los arribar les reivindicacions, així com les millores proposades per cadascun dels components del grup.


Elaboració pròpia a partir de la informació en facebook