L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 2 d’octubre del 2019

L'Ajuntament inicia un nou col·lector en Mare de Déu dels Desemparats per evitar inundacions en les cases


L'Ajuntament de Tavernes ha iniciat la substitució del col·lector del Carrer Mare de Déu dels Desemparats per un de nou, una obra que executa l'empresa vallera Grau Pascual, des de fa uns dies.

L'objectiu és solucionar els problemes que presentava l'antic col·lector, per estret, i que en moments de fortes pluges era incapaç d'abocar tota l'aigua de pluja fins el col·lector del carrer La Barca, i feia un efecte de retrocés d'aigües, les quals inundaven les cases des dels desaigües i clavegueram interiors.

Les últimes grans pluges a Tavernes, encara no fa un any, van provocar inundacions en els cases del carrer de la Mare de Deu dels Desemparats, també per exemple en l'antic centre Víctor Calatayud, i les instal·lacions d'halterofília.  Els veïns mantingueren una reunió amb l'anterior alcalde, Jordi Joan, i regidor d'Hisenda, Perfecto Benavent, que van escoltar les queixes dels veïns i es van comprometre a habilitar la partida i iniciar les obres només es tinguera la consignació amb la  substitució del col·lector per un més ample. Un compromís que ha mantingut i també l'ha fet seu l'actual alcalde Sergi González amb aquestes obres començades fa poc.

Les obres, com hem dit, substituiran el col·lector que va construir fa més d'una dècada l'anterior govern i que, i segons es va indicar quan les passades inundacions en les cases, no es va construir amb la suficient grandària per a transportar la quantitat d'aigua que s'arreplega en la zona durant fortes pluges, d'ací la necessitat de corregir la situació.

Informació pròpia