L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 4 d’octubre del 2019

Avui és el Dia dels Animals


Avui és el dia dedicat als animals i la regidoria de Benestar Animal, Mònica Palomares, de Compromís ahir va visitar l'empresa que l'Ajuntament té contractada per a la recollida de gossos abandonats, Alpe.

La regidora ha lloat el gran treball que realitza l'Associació Animalista, i que fa que aquesta empresa siga reclamada molt poques vegades. Les instal·lacions és un lloc que dóna una segona oportunitat a qualsevol gos destinat a morir al carrer i se'ls busca una família que els adopte. Cal indicar que dins les condicions del contracte l’obligació és “sacrifici zero”.

Mònica Palomares ha assenyalat l’obvietat que el lloc de recollida no és un hotel de luxe però ha pogut comprovar que “els gossos estaven en bastant bon estat, gosseres bastant netes i un veterinari que va tots els matins” sense deixar de banda que tot es millorable.

La regidora ha remarcat la seua voluntat de fer un seguiment, mitjançant visites a Alpe per conéixer l'estat dels gossos procedents de Tavernes i comprovar que realment el sacrifici és zero.

Mònica Palomares ha fet una crida a la responsabilitat de la gent perquè el problema és la gran quantitat de gossos que s'abandonen, la irresponsabilitat de la gent quan es cansa del seu company i el deixa al carrer.

Hui 4 d'octubre és el “Dia dels Animals” i és un bon moment per reflexionar perquè abans d'abandonar la mascota, cal pensar que un gos és mes que un amic incondicional, és un membre més de la família, tenen sentiments i no t’abandonaria mai.