L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 23 d’octubre del 2019

Divendres a la Biblioteca Municipal: Presentació del llibre "I tu, sols tu" d'Isabel Canet



L'escriptora de Simat presenta la seua darrer obra "I tu, sols tu", un llibre de narracions basades en cançons de Zoo, Obrint Pas, El Diluvi, Gener, Pupil·les, Feliu Ventura, Tardor, Liuard, Pau Alabajos, Carles Pastor i Novembre Elèctric.

L'obra serà presentada per l'escriptor valler Sico Fons, que en un avançament de l'acte ha assenyalat que aquesta obra consolida a Canet com a escriptora de narrativa per a adults, quan fins ara potser era més coneguda en el seu vessant juvenil. Sico Fons ha destacat l'ús d'una llengua ben acurada en una temàtica que és actual però que no sempre és amable.


I és que a "I tu, sols tu", Isabel Canet Ferrer ens emociona amb narracions que ens parlen d’absències, soledats, amors, maltractaments, esperances. Un conjunt de relats que esdevé un mosaic de sentiments teixits per una banda sonora que ens fa bategar a cada paraula. Una cançó per a nosaltres sempre és més que una cançó i exemples en tenim molts. ¿Qui no ha sentit, per exemple, en escoltar "L'estaca" el sentiment i l'ànsia de lluitar i aconseguir un país més lliure?. O en "Al vent" la força d'un jovent que vol canviar i viure un món millor? 
 
Les cançons que pren Isabel Canet, totalment d'ara, dels temps actuals, ens marquen i s'infiltren en el nostre cos, passen a formar part dels nostres sentiments més íntim i, com ens els protagonistes, al final és la música un factor que els empeny, els dóna raons per a tirar endavant i abordar els conflictes i les crisis dels nostres dies.

Isabel Canet Ferrer va nàixer a Simat de Valldigna el 1970 i és llicenciada en Geografia i Història. Ha escrit les novel·les juvenils "La copa dels orígens" (2011) i "El baró de Foc" (2015), ha escrit el llibre "Or i Vellut. Retrats de dones de Gandia" (2007) i ha participat en el llibre "Nosaltres les fusterianes" (2017), a més de vore publicats els seus contes en diferents llibres col·lectius. Actualment forma part del consell de redacció de Caràcters.

Elaboració pròpia