L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 15 d’octubre del 2019

PLENARI D'OCTUBRE 2019: Modificació del catàleg de la plantilla de la Policia Local


El plenari va aprovar per unanimitat el dictamen d’acord presentat per la Regidoria de Personal per tal d’eliminar del catàleg de la plantilla de la Policia Local la referencia a “places de segona activitat” i reconvertir-les a places genèriques normals.

Cal saber que hi ha agents de la Policia Local de Tavernes que fins ara, per edat o per situació personal, exercien dins del cos els treballs denominats com a “segona activitat”, principalment tasques d’oficina, de portes en l’Ajuntament o edificis públics, etc.

A la jubilació de l’agent, aquestes places havien de cobrir-se per un altre agent també en “segona activitat” i no per un agent recentment contractat perquè no tenia eixa catalogació i perquè no efectuaria les activitats que li son pròpies como agent.  Per tant, el que ha fet el consistori ha estat catalogar les places de segona activitat com a places normals d’agents.

La plantilla de la Policia Local de Tavernes passa a tindre després de la proposta presentada pel govern de Compromís la següent composició: 1 Cap de la Policia o intendent, 4 inspectors, 12 oficials i 40 agent.