L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 14 d’octubre del 2019

El veïnat ja usa els aparcaments del Cambro



Els veïns de la zona del Cambro ja usen amb total normalitat els aparcaments de vehicles habilitats per l'Ajuntament en els carrers Sant Josep-San Pere i Sant per-Papa Joan XXIII, com es pot observar en les fotografies.


L'Ajuntament va condicionar temps arrere l'espai, cosa que ha fet de manera provisional, perquè poguera acollir vehicles,  a l'espera d'habilitar tots els dos recintes perquè complesquen, per un costat tasques d'aparcament de vehicles i,  en la zona que queda lliure i que és més gran, poder disposar d'instal·lacions dedicades al mes menuts (jocs infantils, parc d'educació vial) i altres de servei al veïnat.


De fet, en la passada sessió plenària i a proposta del govern municipal de Compromís, el consistori va aprovar una partida de 50.000 euros amb aquesta finalitat.


Recordem que els dos solars no són de propietat municipal, han estat cedits a l'Ajuntament per a usos veïnals, i amb la condició que no es poden fer obres en els mateixos i les instal·lacions que puguen ubicar-se han de poder desmuntar-se després sense problemes, cas dels jocs infantils.