L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 22 d’octubre del 2019

L'Ajuntament construirà dos aules més en l'edifici Víctor Calatayud


L’Ajuntament de Tavernes ha fet pública la licitació en la PCSP de la construcció de dos aules, més els serveis complementaris, en la primera planta de l’edifici de propietat municipal on s’ubica l’Escola Infantil “Víctor Calatayud”, al carrer Mare de Déu dels Desemparats.

El projecte habilitar com aulari part de la primera planta per donar solució a la demanda de dependències de la localitat. En especial, considerem si es dedicaran a l’escola d’EPA i, fins i tot, a tallers educatius i altres activitats municipals com es va dir en el seu moment.



L’obra es licita per procediment de concurs públic en la PCSP, d’on hem extret tota la informació i plànols, sota la denominació general de “IFS Pla d’Inversions Sostenibles 2018. Aules edifici Víctor Calatayud”. Té un preu bàsic de licitació de 94.381’59 euros i, com és habitual, l’adjudicació es farà a l’empresa que presente la millor oferta.

El projecte contempla la habilitació de dos aules de 45 m2, un despatx d'administració-sala de professors, més serveis adaptats. A més a més, s’instal·larà un ascensor adaptat per a contribuir a l’eliminació de barreres arquitectòniques de l’edifici.

Nota: Hem simplificat els plànols obtinguts de la PCSP per facilitar la millor comprensió al lector. 
Elaboració pròpia a partir de la licitació PCSP