L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 3 d’octubre del 2019

L'empresa vallera "Vivercid" obte un gran èxit a Iberflora


L'empresa vallera "Vivercid" ha presentat a Iberflora, el certamen que té lloc aquests dies a la Fira de Mostres, les propostes ornamentals, varietats florals, diversitat d'arbres i plantes que comercialitza.


L'empresa vallera ocupa una gran part d'un dels pavellons i ha estat premiada a la innovació pel cultiu de roses comestibles. L'alcalde valler, Sergi Gonzàlez, acompanyats de regidors del govern de Compromís, ha visitat l'estand dels vallers.

"Vivercid" ha dut en Iberflora una gran campanya de conscienciació sobre el planeta sota el lema "Salve the planet" preparant un recorregut on es passa per les llegendes índies sobre el respecte i adoració a la Mare Terra i es finalitza amb la percepció de l'energia que emanen els arbres quant els abraces. En conjunt, un meravellós camí ple de vegetació i amb el color de gran varietat de flors, que val la pena recòrrer, com a gran iniciativa de "Vivercid", que a més de contribuir a cuidar el planeta, ens consciencia a la resta.